Relationer

Den Minst Tåliga Relation Är Din Kärleksrelation


Hej Torsdag,

 

I dag känner jag mig inte 100.

Har arbetat hemifrån och de ringde från äldreboendet där jag arbetat på men då jag fortfarande är sjuk så är jag i karantän.
Vill inte blogga om covid-19 utan väljer nu att skriva om kärleksrelationer.

Den Minst Tåliga Relation Är Din Kärleksrelation

Jag vet att min stora kärlek i mitt liv har varit med den man man som gav mig mina två döttrar.

Jag ser det inte som ett misslyckande att vara skild utan minns tillbaka och det är fina kärleksfulla 13 år i vår kärnfamilj.

Det var så enkelt och okomplicerat  när jag träffade min man.  Vi fick två döttrar sen kom skilsmässan som jag var tvungen att göra. Behövde utveckla mig själv. Göra en inre resa som varit svår och snarig men kunde inte vara utan den.

Vår skilsmässa var verkligen inte lätt utan blev en smutsig en med advokater och tingsrätt men jag har lärt mig massor och vill icke vara utan den kunskapen.

Nu är jag singel och vill vara det på riktigt. Jag vill äga mitt liv och kunna styra och ställa som jag vill. För mig tar det tid att komma över en stor kärlek. Den Minst Tåliga Relation Är Din Kärleksrelation.

Jag har haft några relationer och det har inte varit bra då de män jag tillbringat tid med varit svartsjuka.Jag tror jag lärt min mor att man kan ett fullgott liv utan en fast partner.

Nu måste jag vila. Va rädda om er och ring nära och kära.

Den Minst Tåliga Relation Är Din Kärleksrelation

Kram Hannah

 

2 reaktioner på ”Den Minst Tåliga Relation Är Din Kärleksrelation

  1. Förstår inte riktigt vad du menar med ” minst tåliga”
    Själv har jag haft en relation i 20 år som har kantats av uppbrott o återföringar. Den har ibland varit turbulent, inget våld, utan tjafs o bråk. Idag försöker vi hålla distans men emellanåt tar saknad o kärlek överhand, ”can’t live with you but not without you”
    Mannen ifråga är min stora kärlek kommer alltid att vara men jag vet att vi inte har en framtid tillsammans😥 han vill gärna ha familj men när han är där klarar han inte kraven o vill vara fri. Jag vet att även jag är hans stora kärlek men livet är som det är, lever som lycklig singel, ingen som kan såra mig el göra mig besviken pga oinfriade löften

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *