Beauty

Stockholm Beauty Week 2020

Hej,

Stockholm Beauty Week 2020
Foto Cawa Media

Idag har jag besökt Stockholm Beauty Week är årets happening inom skönhet och lifestyle. Som i år tog rum på Waterfront Building.

Stockholm Beauty Week 2020

Det var såklart oklart in i det sista att tillställningen skulle äga rum. Tilläggas kan att byggnaden är corona säkert med olika avdelningar och kontrollanter som hade koll på antalet personer. Det första jag och min blogg kollega missjennie gjorde var att prova kompressionsbyxor som mjukar upp stela ben och snabbar på återhämtning från QRYO.

En massagepistol fick följa med mig hem. Den ökar cirkulation och lymfflöde.

Stockholm Beauty Week 2020

Här testar jag “red light” som stärker ditt immunförsvar och dessutom boostar dina celler.

Stockholm Beauty Week 2020
Foto Cawa Media
Stockholm Beauty Week 2020
Foto Cawa Media

Köpte fina strumpor gjorda av bambu som dessutom är trendigt. Bambu har många fördelar såsom naturlig antibakteriella, temperaturreglerande och miljövänliga. Finns att köpa här http://www.footwell.life

 

Jag hade turen som fick träffa http://www.gonorthclinic.se och som en av de första i Sverige att prova truSculpt flex. Det är en icke-kirurgisk behandling för att forma muskler. Jag fick dessutom en behandling som tog en timme och det motsvarar 54 000 situps.

Foto Katriina Mäkinen

Fick även chansen att testa truSculpt iD som är en icke-kirurgisk behandling för fettminskning. Jag provade den under min haka.

Min samarbetspartner VagiVital är med i år. Den hormonfria aktivgelen som återfuktar och återuppbygger känsliga underliv, lindrar smärta och minskar samlagssmärta. Det kan tilläggas att jag fann den i min goodiebag.

Skapade ny bekantskap med Skogen Cosmetics som erbjuder luxuösa kosmetikaprodukter och sist men inte minst deras guldmask fick följa mig hem. Älskar ansiktsmasker och har ofta spa hemma hos mig.

Läs en annan blogg http://: https://hannahgerner.se/att-vaga-visa-sin-sarbarhet/

Slutligen jag kommer tillbaka till mässan imorgon.

 

Kram Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *