Vetenskap

Den Ultimata Guiden För Hypnos Som Är Nyckeln Till Ditt Inre Universum

Hej,

Välkommen till min blogg och den Den Ultimata Guiden För Hypnos Som Är Nyckeln Till Ditt Inre Universum. Jag har provat hypnos och lyckades komma in i min inre värld och dessutom fick se bilder ur mitt liv.

Nu börjar dessutom hypnos ta sig in i vetenskapen och det har visat sig att hypnos kan vara effektivt mot tarmsjukdomen IBS har det visat sig i vetenskapliga studier. Har du ett trauma att bearbeta så prova hypnos.

Bakgrund Hypnos

Är ett transartat tillstånd mellan vakenhet och sömn, karaktäriserat av avslappning, fantasi, öppenhet för förslag och ett starkt fokus.

Eftersom hypnos ofta framställs som något mystiskt i social media så förekommer det många missförstånd kring vad det är.

Vetenskap, evidens och öppet sinne

Hypnos har i över 3000 år använts för att hjälpa oss expandera vårt medvetande. För att förstå och förändra våra beteenden, känslor och tankar. Det är nyckeln till ditt inre universum.

Tilläggas kan så har studier har visat att hypnos kan hjälpa för många saker, till exempel:

  • Allergier
  • Depression
  • Fobier
  • IBS
  • Rökavvänjning
  • Smärtlindring

Flow

Hypnos är en viktig del i mental träning och en avgörande komponent i tillståndet flow. Flow är en engelsk term som man använder för att beskriva ett specifikt hypnostiskt tillstånd. Ett behagligt tillstånd där vi högpresterar ansträngningslöst. Du glömmer dig själv, tid och rum. Sedan kan du känna en intensiv lyckokänsla, en upplevelse av absolut målmedvetenhet.

Personlig utveckling

Jag har alltid varit intresserad av personlig utveckling. Därför har jag tidigare tagit kurser både i meditation och mindfulness. Även läst steg ett i psykodynamisk psykoterapi. Därför ville jag testa hypnos, nyfiken som jag är.

Nästan alla negativa tankar som skam, skuld och resultatångest relaterar till något i det förflutna. Prestationsångest och stress relaterar till en fantasi om framtiden. Ju mer du ökar din närvaro och släpper stress kan du släppa fram din naturliga kreativitet.

Den Ultimata Guiden För Hypnos Som Är Nyckeln Till Ditt Inre Universum

Du behöver inte vara rädd om du har tillit till din terapeut. Lägg dig tryggt på britsen och andas in genom näsan och ut genom munnen och sist men inte minst välkommen in i ditt inre universum.

Kram Hannah

Den Ultimata Guiden För Hypnos Som Är Nyckeln Till Ditt Inre Universum

4 reaktioner på ”Den Ultimata Guiden För Hypnos Som Är Nyckeln Till Ditt Inre Universum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *