Författarinna

Sluta att vara älskarinna

Hej kära följare,

En vän viskade en riktig smaskig hemlighet till mig första kvällen vi träffades och jag har än idag hållit den för mig själv. Jag tror att många berättar för sin partner men jag brukar inte dela allt. Nu när hon är skild sedan många år kan jag berätta för er att hon berättade om sin otrohet.

Sluta att vara älskarinna

Stockholms hotell kryllar vid lunchtid av människor som begår otrohet. Det finns många böcker som har titeln “Älskarinnan” som säljer vid sidan av thrillers är biografier av kvinnor. Som fått sina hjärtan krossad. De har inte förstått att män oftast inte lämnar sin bekvämlighet.

Boktips

Jag har läst en av dessa böcker “Haggan”.

Handlingen är att en gift man och en gift kvinna inleder en sexuell och romantisk affär. De talar dessutom om att lämna sina äktenskap för varandra. Kvinnan hinner före mannen. Sedan mannen väljer att stanna hos sin hustru för han vill äta kakan och samtidigt ha kakan kvar. jag har hört historien många gånger.

Otrohet gör ont

Otrohet gör så ont. Därför det känns som man blir utplånad. Förr valde vi mer partner för att kanske få social status eller kanske av ekonomiska skäl. Nu väljer vi mer partner för personen är speciell och vi känner romantisk kärlek.

Du finner din själsfrände till slut och ni ska vara bästa vänner, stimulera varandras intellekt och ge både trygghet och spänning i relationen, ge allt och plötsligt går mannen och är otrogen mot dig trots riktigt bra sex, kommunikation, värme, humor och två små välskapta barn. Man tappar tilliten och kan få en identitetskris och tappa både fotfäste och tron på kärleken.

Otrohet ger alltid spår

Förr i tiden kanske du avslöjade din partner genom ett läppstiftsmärke på skjortkragen eller en hotellräkning i kavajfickan. Idag kan du finna sms i din partners mobil som han missat radera eller kanske till och med få alla detaljer på en blogg där du kan läsa om alla hemliga möten din partner haft med den unga älskarinnan.

Otrohet handlar inte om den sexuella akten eller personen man är otrogen mot utan mer om det egna jaget. Personen i fråga vill lämna den personen han blivit med tiden.

Sluta att vara älskarinna. Ha hellre en älskare och ha huvudrollen i ditt liv.

Ha nu en riktigt skön helg kram Hannah

Sluta att vara älskarinna

Sluta att vara älskarinna

 

6 reaktioner på ”Sluta att vara älskarinna

  1. Att vara älskarinna är att utplåna sigsjälv acceptera att bli utnyttjad av en narciccistisk egoist, ju längre man stannar i detta destruktiva ju svårare är det att ta sig ur. Önskar att alla kvinnor/män var starka nog att säga NEJ men känslor och förnuft går tyvärr inte hand i hand😢😢😢

  2. Män är könsdrivna och tänker sällan på verkligheten när de får lite uppmärksamhet, då de ofta ser ut att sakna insikt om konsekvens av handling. (Det märker vi när de tar hand om barnen till exempel, där man i bland kan undra, vad tänkte han-om alls?!) Och de kvinnor som utnyttjar detta är vidriga om mannen inte är singel. Om människor hade bättre respekt för varandra så skulle varken män degradera sig själv och sitt äktenskap, heller inte kvinnor förstöra sin självaktning genom att stjäla en annan kvinnas make. Det är rent av uselt. Att förstöra en familjs liv är fruktansvärt ovärdigt. Vad är det för trams att låta könsdrift och ego styra livsöden? Jag har ingen respekt för de som låter sig styras av slapphänt, ansvarslös svaghet. Vuxna människor som beter sig som bortskämda barn, utan att se vad man eventuellt ställer till med. Samma gäller skvaller. Skitsnackare är inte värda någons öra, låt dem inte hållas. Acceptera inte skvaller. Ingen värdighet finns i att ens lyssna på sådana som måste göra sig märkvärdiga på att tala om andra på ett nedlåtande sätt. Sådana människor är rent av äckliga i sitt hyckleri. Dessutom säger det mer om vilken sorts person skvallertackan är än något om den sanningen de tror sig omvärlden vill lyssna till.

  3. I think this is among the most important information for me.
    And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is wonderful, the articles is really great :
    D. Good job, cheers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *