Event

Festernas fest

Hej Lucia,

Jag är beslutsam och siktar på nästa steg i mitt liv och hur jag skall ta min energi till mig själv för att få mig framåt.

Mitt liv har snurrat på lite snabbt så dags att växla ned så först igår kom de nyinköpta adventsljusstakarna upp i alla fönster. I kväll är jag hemma med mina tonårstjejer och lagar lasagne.

Förra veckan var det massa mingel och nätverking och minns tillbaka till Festernas fest.

Årets julklapp

Döttrarna vägrar presentkort i julklapp plötsligt så det var bara att marschera ner på stan och shoppa.

Ni vet väl vilken årets julklapp är? Jag har i många år givit mina barns kläder till andra. En del kläder har fortfarande prislappen kvar.

Hannahs bloppis

Då många frågar om mina kläder har jag planerat en bloppis till nästa år.

Nostalgi

Livet springer så snabbt som ett maraton så det visar sig att jag bott hela 17 år på samma adress. Sedan 10 år tillbaka är jag styrelseledamot i huset. En av mina uppgifter är agera värdinna för vår årliga glögg som vi hade i söndags. Vi har den nere i porten där vi även har en otroligt vacker gran i år. Men den slår icke Grand Hotells gran.

Festernas fest

Nu när det är luciadagen har ju 10 december 2018 passerat. Jag följde såklart med glädje Nobelfesten. Det gör jag alltid via TV.

Anno 2004 blev ett undantag då jag vart bjuden på festernas fest tillsammans med min ex man. Jag drabbades av influensan men visste att  min inbjudan var ”once in a lifetime” så gick på festernas fest.

I tisdags besökte jag Norra Brunn och hoppade upp på bardisken för fotografering. Tack vare bilden fick jag en present på posten idag, tack snälla.

Hoppas ni haft en underbar lucia. Själv tänker jag på när barnen var små och de gick på Oscars förskola. Minns med tacksamhet luciatågen och mina glädjetårar.

K R A M Hannah

Festernas fest

 

Festernas fest

Festernas fest

Festernas fest

2 reaktioner på ”Festernas fest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *