Event

December 2018

Hej tredje advent.

Vad har ni för julkänsla i år?

För min del snurrar åren på så snabbt precis så snabbt som min pappa sa till mig som liten flicka:

Hannah vänta bara åren kommer tuffa på så snabbt“. Slutligen nu är jag här. Nyss var jag 30 och snart ljuder trummorna för min 50 års dag.

Moderaternas högkvarter

Jag var inbjuden till Anna Maria Corazza Bildts glöggmingel och cyklar till Moderaternas högkvarter i raskt takt.

När jag kom fram såg jag champagneglas och Ulf Kristersson och inom 2 förstår jag att jag kommit en dag för tidigt. Stannar lite längre men har bråttom för jag har tid inbokad till Roger Morgan min frisör. Till sist går jag för att hämta min kappa där satt två stiliga män som utbrister:

Otroligt vilka snygga byxor du har“.

Människor som ser glaset halvfullt gör en sån skillnad de som ger och vågar. Jag är likadan. Det är vi som ger livet härlig energi.

Min frisör

Cyklar snabbt vidare till Östermalmstorg och till Roger Morgan som sprider sån förgyllande energi och passion till sitt yrke. Det sprakar om honom när han talar om sitt liv. Han berättar att det var Margo Fallai som fick honom stanna kvar i Stockholm. De hade sin fashionabla salong Hair Port i PK huset. Hans kunder är spännande och jag blir återigen påfylld av historia av dåtidens Stockholm.

Påfylld av energi försvinner jag ut i Stockholmsnatten.

Storholmen

Vaknar på lördagsmorgonen av ett sms som undrar om jag vill förkovra mig om Storholmen. Jag arbetar men kanske kunna unna mig en långlunch. Sagt och gjort. Tar en båt ut och lär mig det mesta om ön och inser att det är smart att hänga här. I dagens tidsbrist bara en kvart från Karlaplan och det är dessutom lika förtrollande som Ljusterö och Sandhamn .

December 2018

Idag söndag steker jag pannkakor till mina tjejer. Skulle egentligen springa med Team Stockholm Maraton men känner inte för det tyvärr. Åker till Danderyd för snabb Gotlandslunch och sedan till mingel hos vänner som bjöd till glögg. Men såklart det fanns inget glögg utan som tur var Pol Roger och återigen genuina människor som ser glasen halvfulla och bjuder in till sitt nya hem. Stort tack Birgitta och Lars som dessutom är nygifta för bästa 3:e advent. Detta blir mina minnen för December 2018.

Sist men inte minst nu laddar jag inför nästa vecka.

Sov gott kram Hannah

December 2018

 

December 2018

December 2018

December 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *