Författarinna

En älskarinnas tankar

Hej lördag

Har du varit älskarinna någon gång under ditt liv? har du haft en älskare?

Hörde på nyheterna att det blev en ny toppnotering nu efter sommaren med ansökning om skilsmässa. Det blir färre och färre som gifter sig vilket jag personligen tycker är tråkigt.

Gifte mig på en mellanlandning i kärlekens stad

Jag gifte mig på en mellanlandning i Paris när jag var på väg till Mauritius. Med L i magen och E i famnen. Hon var elva månader. Min brudklänning var en trist tantig dräkt från Christian Dior.

Som man bäddar får man ligga

Känner en man som en sommar blev besviken på sin sambo. Enligt honom prioriterade hon bort honom och hans son från tidigare relation.  Efter det var han otrogen och var ute helt offentligt på Östermalms krogar med den nya kvinnan. Vad gör mannen när den nya kvinnan säger att hon inte är intresserad.
Jo han friar till sin sambo och tre år senare är skilsmässan ett faktum.

När man kommunicerar till vissa människor känns det som de ej tar in det jag vill förtälja och sen blir de överraskade över konsekvenserna. Jag ställer krav på min omgivning både hos min partner och vänner & familj.

Den här mannen borde vända sig inåt och förstå vad han behöver ha.

En älskarinnas tankar

Jag har en nära väninna som berättade för mig att hon kände på sig att hennes äkta make och stora kärlek var otrogen. Jag sa:

Men Nora klart inte Richard är det. Du är ju världens bästa mamma, medmänniska, älskarinna, hustru och en sån vacker troféhustru .

Nora är annorlunda trots skönhet och välbehag har hon ett tillskruvad hjärna. En dag när hon lånade Richards dator ser hon en hotmail adress som hon inte känner igen. Lyckas knäcka lösenordet och kom in i en djungel av äventyr. Hon ringde ett av mobilnumren och kom till en kvinna som sen skrev en blogg . Återkommer till det i nästa vecka .

Kram Hannah

En älskarinnas tankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *