Kvinnohälsa

Kvinnor får sämre sjukvård anno 2024

Hej härliga Maj månad,

Så som vi längat efter solen när man bor i Sverige.

Jag gick till min husläkare brukar väldigt sällan gå dit. Går bara dit när det är någonting viktigt. Jag vet att kvinnor söker vård mer än män men vi kvinnor får sämre vård.

Jag gick dit för jag har fått högt blodtryck och jag som har kunskap är det inget bra. Den unge läkaren satt med sin manlige som studerar medicin och de tog blodtrycket på mig ../110. Skyhögt blodtryck.

De tyckte jag ska tänka på att ändra på mina livsvanor. Jag är  röker inte, tränar. Det enda jag gör är att jag dricker för mycket champagne och vin som många gör jag sa:

“Om jag hade varit en tjock man rökare då hade ni skrivit ut preparaten direkt”

Ni vet man måste vara både klok och har utbildning för att få vård.

Kvinnor får sämre sjukvård anno 2024

Jag mår bra då jag besökte Franska Rivieran förra veckan underbart. Jag bodde i Cannes som jag inte har besökt tidigare. Senast jag var i Nice var för fem år sedan då var jag i Monaco och i Italien bodde hos vänner i Ventemiglia. Jag kommer tillbaka snart, skall boka en resa tillsammans med min dotter L.

Sedan har jag bestämt att bjuda mina duktiga döttrar till Sydafrika på en läcker safari och ett besök i Kapstaden. De firar just nu valborg i Uppsala där de båda studerar ekonomi samt juridik.

Jag arbetar på Gaudii Clinic och det är så spännande mötet jag bara älskar det och arbetar lagom mycket. De fantastiska möten med kvinnor som jag älskar.

Det behövs fler kvinnliga entreprenörer som vågar öppna aktiebolag och göra skillnad för kvinnor. Det är viktigt och det är så givande att arbeta med kvinnohälsa och göra skillnad.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/banbrytande-metod-mot-impotens/ ‎

Kram Hannah

Kvinnor får sämre sjukvård anno 2024 Kvinnor får sämre sjukvård anno 2024

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *