Musik

I Will Always Love You

Hej Lördag,

Hoppas ni mår bra. Jag själv mår bra har haft en toppen kväll igår med min kära mamma och min dotter L. Betällde mat från Karma som jag brukar göra. Vi åt broccolisoppa och västerbottenspaj från Lisa Elmqvist.

I kväll har jag leverat min vackra champagnehink samt annat till min älskade E som bjuder in till 20 års party ikväll i min exmans våning. Hon har flyttat hemifrån men svårt att ha party i en etta.

Tycker massmedia missade att det varit 10 år sedan Whitney Houston hittades död i badkaret på Beverly Hilton Hotel i Beverly hills och jag har inte läst att någon i sociala medier uppmärksammat detta så måste jag skriva något.

Whitney hade en röst som ingen annan och kommer leva kvar som kvinnan hon var.

Sexfaldigt Grammy Award-vinnande amerikansk R&B-sångerska, filmskådespelare och producent.

Houston är en av historiens bäst säljande artister med över 200 miljoner sålda album. Hon är även den mest prisbelönta sångerskan.

Jag var på Globen 2010 och tänkte att denna kvinna kommer inte leva länge till. Men hon levde ganska länge till. Iallafall två år. Hennes röst var ärrig men hon sjöng till oss låten som Dolly Parton skrivit.

I Will Always Love You

Hon gick till historien och minns så väl när jag bänkade mig för filmen Bodyguard som jag sedan sett åtskilliga gånger till min förtjusning.

Jag kommer alltid minnas denna stjärna som tillhör min tonårstid mycket. Du vackra klara gick under för droger som många andra men din klara fantastiska röst kommer jag alltid minnas. Jag hoppas du och din dotter mår bra i himlen nu.

Jag är en prestationsprinsessa men nu orkar jag icke mer utan längtar till min semester som jag icke har haft på över två år. Är tacksam att mina döttrar vill hänga med mig och mina kära mor som är numera en änka.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/hetaste-tipsen-pa-resor/

Kram Hannah

I Will Always Love You

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *