Sommar 2022

Hannah Gerner Sommaren 2022

Hej Fredag,

Hoppas ni mår bra nu när hösten är här.

Jag njuter i fulla drag i vår huvudstad Stockholm. Jag var kvar i stan nästan hela sommaren och vill nu återge min sommar 2022 för er.

Den första helgen i Juni åkte jag till Åhus underbara dagar i vackra Skåne.

Besökte Absolut Vodka som huserar där. Visste ni att vodkan satte nytt försäljningsrekord med ett lyft på 19 procent under räkenskapsåret som avslutades i juni.

Lördagen den 11 juni styrde färden mot Ekerö och mot ett Erwik event. Först fick vi bekanta oss med Plain Vanilla som är en extravagant boutique med en fantastisk mix med exklusiva desingerplagg med inredning, smycken och smink.

Efter det fick jag bekanta mig med Golfbaren Jungfrusand och testa minigolf och samtidigt blev bjuden på mycket delikat pizza.

Hannah Gerner Sommaren 2022

Har haft underbara dagar då min dotter Livia tog studenten den 13 juni och sprang ut från Victor Rydbergs Gymnasium Jarlaplan.

Vidare började jag morgonen på NK uppe på taket med DIOR och deras parfym expert Farao Groth. Lyxigt värre med mat och champagne.

Därtill kommer att jag såg filmen Elvis på premiärdagen ensam på Rigoletto. Den fullständiga obduktionsrapporten kommer på begäran av Elvis pappa Vernon Presley att offentliggöras först år 2027, 50 år efter Elvis död.

Den 31 juni cyklade jag till Friends Arena och upplevde Lady Gaga som jag längtat till så länge.

Kvällen var magisk för hon ger sin publik så mycket kärlek och ärlighet hur livet är tufft även för henne.

Ett tips är att lyssna till P3 Musikdokumentär så får du lära känna henne lite mer. Direktlänk här

Dessutom hann jag även se Rolling Stones live på Friends Arena jag som är så svag för Jagger.

Min storebror har köpt en motorbåt Bayliner. Jag fick följa med att hämta den på Skanstull Marin och styrde kosan mot Danderyd via Hammarbyslussen.
Efter det har det blivit många sköna turer med den fina daycruisern. Vi la till vid KMK bryggan och där träffade jag Ruben från Camilla Läckbergs Lyckoviken som spelas av Jacques Karlberg.

För tre veckor sedan deltog jag i årets kräftigaste fest som i år var på Elite hotell. Otroligt trevligt och såå goda kräftor mums!

Slutligen fick jag förra helgen det fina förtroendet att bli gudmor till världens sötaste 5 månaders tjej. Jag umgås så mycket jag hinner med henne och hennes familj.

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/ambassdor-till-ostermalm-champagne/

Kram Hannah

Hannah Gerner Sommaren 2022 Hannah Gerner Sommaren 2022


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *