Sex och samlevnad

Vårt sexliv under pandemin

Hej lördag,

Hoppas ni har det bra. Idag är jag ledig och vill bara njuta av min ledighet. Gäller att passa på för jag tar ingen semester i år. Jag stannar hemma och kommer dessutom att njuta av Stockholm. Om det blir bättre läge så planerar jag sedan att åka till Australien med en väninna.

Jag funderar och skrivit tidigare om alla unga under pandemin. De är de unga som fått gett upp mest. De skall ju bli vuxna och det ingår att vara lite vild och ansvarslös. Jag låter mina döttrar bo mestadels hos min ex make för att både jag och de skall klippa navelsträngen. De kommer komma tillbaka.

Unga skall ju bryta sig loss, flytta, resa, hångla och även ha sitt första samlag.

Ungas sexliv under pandemin

I början av pandemin trodde vi att sexlivet skulle bli mer intensivt och barnafödandet gå upp när så många var hemma.

Men en longitudinell studie om sexvanor under covid-19-pandemin från amerikanska Kinsey-institutet visar att sexlivet tvärtom har minskat hos de flesta. Det är ingen skillnad om du är singel eller lever i en parrelation.

Efter nästan ett år med covid-19 i världen ser vi tecken på minskad sexuell aktivitet och ändrade planer på att skaffa barn. I Sverige ansöker fler om skilsmässa och allt fler lever ett singelliv.

Den sexuella närvaron på internet ökar däremot. Vetenskapliga rapporter vittnar om att fler testar nya typer av sexuella aktiviteter. Har du testat telefonsex? Allt fler vågar dela med sig av deras sexfantasier. Min egen högst personliga spaning är att väldigt många som lever i en relation finns på Tinder.

Det är inte bra för sex kan göra så vi mår bra och samtidigt motverka stress. Jag känner av det själv det är en härlig känsla som sitter kvar i flera dagar efter.

Jag lyssnar mycket på Sveriges Radio och lyssnar nu på P3 ID om Anna Nicole Smith och minns så väl när hon orsakade trafikkaos i Sverige då alla reklampelare prydde henne den sexiga blondinen.  Året var 1993 och jag kan sakna H&M roliga kampanjer.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/bradad-av-harmony/

 

Vårt sexliv under pandemin

 

Vårt sexliv under pandemin

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com