Beauty for men

Stora manliga skönhetsguiden

Inlägget innehåller annonslänk från Rosenserien och Sweden Eco

 

Hej,

Stora manliga skönhetsguiden

Det slår mig alltför ofta hur män i övre medelåldern utbrister:

“Jag vill inte ha en dam i min egen ålder” utan siktar på en brud mycket yngre. Det får mig att tänka på Fredde på Solsidan och hans begåvade kompensationsfaktorteori.

Om en ful är tillsammans med en snygg finns det alltid pengar, makt eller annan begåvning inblandat.

Nu vill jag uppgradera er män som siktar högt för ni måste börja arbeta med er själva.

Här kommer stora manliga skönhetsguiden.

Pedikyr

Boka in pedikyr regelbundet för det ingår i din kroppsliga omsorg. Att ta hand om dina fötter är viktigt för att du ska må bra. Har sett allt för många män i sandaler med ovårdade fötter. Det är inte sexigt tvärtom rent avtändande.

Hår på kroppen

Lite manlig fägring på bröstet är ok men har du hår på ryggen så slink snart in på en vaxning nära dig.

 

Skägg

Minns när jag var liten en gubbe i skägg som satt och åt ägg som fastnade i skägget, inte fräscht. Vad har du för skäggvårdsrutin?

Skägget utsätts varje dag för mängder av bakterier och smuts. Av gammal vana rör du säkert ditt skägg titt som tätt och genom mat och dryck intag frodas det med sådant vi inte vill tala högt om.

Glöm vanlig tvål som torkar ut skägget. Eftersom skägget pryder ditt ansikte så är återfuktning viktigt.
Du ska införskaffa shaving soap som är en mild ansiktstvätt med olivolja och aleo vera som mjukgör och återfuktar din hud. för att sedan borsta igenom så oljorna tränger in i alla hudlagren. Det finns snart en barberare i varje gathörn. Mitt råd är att besöka en sådan.

När jag besökte Stockholm Beauty Week slogs jag av att jag hade fel när en manlig bekant kontaktade mig och frågade om han skulle gå dit och jag sa nej. Skulle ju tagit honom till Swedeneco. 

De har dessutom ett samarbete med Tony Irwing som tog kontakt med företaget efter att ha provat Rosenseriens ekologiska hudvårdsprodukter och tillsammans har de utformat varumärket.

Jag har använt Rosenserien i många år och är mer än nöjd efter att ha provat deras Calming Moisturizer Anti Stress. Som är en kombinerad dag och nattkräm som har dokumenterad effekt på rödhet i huden och rosacea. Jag är sugen på att klicka hem deras doftljus som är tillverkat av 100 procent förnyelsebara råvaror.

 

Klicka på länken https://click.interlaced.in/108/9501 så får du 15% rabatt, kod Hannah15.

Sist men inte minst, jag behöver en man som tar hand om sig själv, luktar gott och som jag trivs med intellektuellt.

 

Kram Hannah

Stora manliga skönhetsguiden

Stora manliga skönhetsguiden

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *