Politik

Säpo övervakad middag

Hej måndag!

Min blogg sköt i höjden senast och jag är så tacksam att ni vill följa mig och på Instagram Hör gärna av er till mig om ni har idéer till mig, kanske vill ni vara med i min blogg?!

I lördags var jag med sköna vänner hela dagen och kvällen på en båt vid Djurgårdsbron.

Söndagen började med härliga ljudböcker, har funnit dem nu.  Lyssnat på Persbrandt liv och hans röst gillar jag så 14 timmars lyssning har det blivit.

Efter det va jag ute och sprang vilket jag gör ofta min egen krogrunda som jag skrivit om tidigare. Sedan cyklade jag till mina killkompisars båt och och gjorde jag sällskap ut till Stocksund.

Sällskapet blev större o större och glad att jag lockade med Alex mor Elisabeth till Bockholmen för middag. Träffade en superglad och trevlig ägare, en människa man blir glad av!

Säpo övervakad middag

Nu är det 40 dagar kvar till valet, vet ni vad ni ska rösta på? Själv skall jag rösta för åttonde gången i mitt liv och trots att jag är med i ett parti kommer jag läsa på in i det sista om alla partier och se vad de säger.

Vet ni om att de våldsbejakande extremistmiljöerna i Sverige i dag består av omkring 3000 individer. Varann dag hanterar säkerhetspolisen attentatsförsök mot Sverige.

I går kväll kände jag mig iallafall trygg eftersom SÄPO övervakade middagen jag var med på.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/det-farligaste-d…ar-att-foda-barn/ ‎

Ha en fortsatt härlig måndag stor kram Hannah

Säpo övervakad middag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *