Lista

Lost In Translation

Hej lördag,

Jag arbetar hela helgen och är ute på Ingarö för att samtidigt få lite återhämtning. Jag satt och skrev på något helt annat men ändrade riktning då jag nåddes av det oerhört tråkiga beskedet av Sara Danius död. Och blir så rörd vad hennes syster skrev:

Sov gott min syster, sov gott hela världens Sara“.

Jag sitter och bläddrar i en bok jag läste för säkert 20 år sedan “Tisdagarna med Morris” när Morris är döende så spelar det ju ingen roll hur mycket makt eller pengar personen har och det får mina tankar sväva iväg till vad Steve Jobs kanske uttryckte sig innan hans död!

  • Utbilda inte dina barn för att bli rika. Utbilda dem för att bli lycklig så när de växer upp vet de värdet av saker, inte priset.
  • Ät din mat som medicin annars måste du äta medicin som din mat.
  • Du är älskad när du är född. Du kommer bli älskad när du dör.  Däremellan måste du klara dig själv.

Sex bästa läkare i världen

  • Diet
  • Motion
  • Självförtroende
  • Solljus
  • Vila
  • Vänner

Lost In Translation

Mitt nästa resmål blir Tokyo dit jag reser på höstlovsresa. En stad dit jag velat åka ända sedan jag såg Lost In Translation. Har ni tips så hör av er till mig så blir jag väldigt glad.

Kram Hannah

Lost In Translation

Lost In Translation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *