Event

Kvinnliga fashion entreprenörer

Hej,

 

I går var jag inbjuden på ett event hos MaxJenny Då jag fortfarande har antikroppar för corona bestämde jag mig för att delta. Hon är en kvinnlig fashion entreprenör uppvuxen i Skåne men bor numera i Danmark.

Kvinnliga fashion entreprenörer

Träffade Jenny första gången för några år sedan då hon precis startat sitt märke. Hon är en av Skandinaviens mest innovativa fashions- och printdesigners. Jag tycker alla hennes plagg är som ett konstverk i sig. Kronprinsessan Victoria har burit Maxjenny Fordlunds design vid ett flertal tillfällen de senaste åren, även Madonna.

Man har kunnat njuta av ”Maxjenny! – The Queen of Prints” utställning på Drottningsholms slottsteater tidigare i höst men det är nu avslutad.

Vill ni spana in hennes kreationer så hittar ni hennes i MOOD- gallerian.

De här kreationerna fick följa mig hem, precis min stil.

Kvinnliga fashion entreprenörer

Fick mina naglar fixade av Dashl. Hos Dashl bokar du skönhetstjänster när & var du vill. Boka Dashls stylister till ditt hem, kontor eller besök Beauty Bar by Dashl i Stockholm som finns nära mig i Fältöversten. Känns mycket lyxigt att make-up artisten kommer hem till dig. Det passar dessutom ypperligt i den tiden vi lever i just nu.

 

Träffade Fanny Ek och stiftade bekantskap med hennes smycken. Det prisbelönta smyckesmärke IOAKU. Det är ett svenskt varumärke som grundades 2012. Hon inspireras av naturen och kombinationen av vår omvärld. Målet är att kvinnor ska tillvarata sin fulla potential och stärka den inre styrkan med den yttre elegansen.

Vill du beundra hennes skapelser så hittar du henne i Sturegallerian. Jag skall gå dit tillsammans med mina döttrar redan imorgon. Det som slår mig är att hennes prissättning är relativt låg så många kan köpa hennes smycken vilket jag gillar.

 

Ett diadem från henne fick följa med mig hem.

Kvinnliga fashion entreprenörer

Sist men inte minst tack för fin goodiebag.

 

 

Här kan du läsa en annan blogg https://hannahgerner.se/stockholm-beauty…et-och-lifestyle/

Kram Hannah

4 reaktioner på ”Kvinnliga fashion entreprenörer

  1. Så jätte bra beskrivning av detta mycket trevliga event Hannah! Själv är jag så himla nöjd min klänning och kimmono från Max Jenny, och min fina ring och vackra diadem av Fanny Ek.
    Kram, vi ses snart igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *