Beauty

Kul på Beauty Week

Hej Torsdag!

Idag tog jag ledigt från mitt arbete för att besöka efterlängtade Beauty Week 2021. Cyklade till Stockholms City Congress med snabba trampor och dessutom träffade jag så många kända ansikten, vilken glädje.

Träffade Kristiina Ilkka från Lunette som jag tidigare bloggat om. Jag fick ta del av deras nya produkter bland annat en intimate cleanser som jag skall testa.

Min väninna Cristina Funke som jag köpte god tandkräm av som smakar ni som minns tuggummit Jenka.

Fick en underbart härlig behandling av Me Anima som en aromaterapi med stenar som tog bort lymfa från mitt ansikte.

Träffade Johan från varumärket Skogen där jag köpte en Facial Peeling Gel och fick en guldmask i gåva. Sprang på Regina Lund vilket var kul!

När jag var ung sålde jag produkter från Oriflame. Detta berättar jag idag för dem och träffar kvinnor som sålt för dem i 43 år! Provade deras härliga läppstift som jag fick i gåva.

Köpte doftljus från Rosenserien som doftar underbart gott. Tony Irwing var på plats för Eco Sweden och jag berättade att min vän som fått produkter från mig gillar dem skarpt. Betonade att även jag använder dem då jag älskar unisex.

Kul på Beauty Week

Cyklade hem en stund för att blogga sedan tillbaka för ett event. Jag blev inbjuden av vackre herren och event mannen Alexander Erwik. Nu är jag riktigt taggad att besöka Matilda Birg.

Jag är så glad och därtill kommer verkligen att jag gillar mitt liv. Alla jag träffar är så snälla. Men det finns de som är avundsjuka något jag aldrig varit. Jag dejtar en man som jag inte vill gå ut i sociala medier.

Han la ut en bild på mig och en vacker hund och jag hade sagt att människor kommer reagera.

Jag brukar ytterligare ha rätt och det hörde av sig människor som varnade honom. Tycker det är roligt för kan allt om kvinnlig konkurrens.

Har en trygg plattform och samtidigt vet var jag står och har alltid stått upp människor. Ser nu att många går in och kollar mig. Bilden på människor och fördomar stämmer inte alltid.

Jag har en härlig dag Kul på Beauty Week.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/for-den-medvetne-mannen/

 

Kram Hannah

Kul på Beauty Week Kul på Beauty Week Kul på Beauty Week Kul på Beauty Week

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *