Psykolog

Konspirationsteorier mot hjältinnan Coronakriget

Hej tisdag,

Konspirationsteorier mot hjältinnan Coronakriget

Dagens ros går till mina riktiga vänner. Dagens ris går till dem som håller på med konspirationsteorier där de skriver att jag fört in smittan på äldreboendet där jag arbetade.

Har mestadels suttit i karantän med arbete och netflix. Visserligen har jag varit på Östermalmshallen för att stötta Sveriges ekonomi.  Det har icke varit olagligt däremot har jag följt alla säkerhetsåtgärder fullt ut.

Sedan har tagit prov på några av mina vänner som jag umgåtts med. De har testat negativt för covid-19.

Jag är så grymt tacksam för jag gick in på äldreboendet där dessutom smittan redan fanns. Informerade chefer och personal som ville ta mig i handen att det gör vi inte nu. Däremot att det är coronakrig en ny historisk situation.

Sedan blev jag sjuk precis en vecka senare. Jag arbetade från sjuksängen.

Viktig forskning

Efter det kontaktade Veronica Hedenmark mig för hon behövde en sjuksköterska. Tillsammans började vi att utföra corona tester.

Tester

Testning i en stor skala är ryggraden som ett resultat i kampen mot corona. Så uttryckte sig WHO:s generaldirektör redan i mitten av mars månad.

Klustersmitta

Samarbetar med Björn Olsen som är professor och överläkare. Han är en av forskarna bakom provtagningarna som jag utför på omsorgspersonal. Vi har en klustersmitta i Stockholm som hoppar från stadsdel till stadsdel.
På Östermalm var inte en test positiv, men i Rissne och Tensta ser det helt annorlunda ut.

Jag vet människor på Östermalm som avlidit i smittan. Kontentan är att smittspridningen har skett snabbare i trångboddheten och där socioekonomisk misär är större.

I går vågade jag äntligen besöka min frisör Roger Morgan och han gjorde mig så fin i håret.

Webinarium

Igår kväll deltog jag i ett webinarium med 1,6 & 2,6 miljonersklubben  . Det handlade om hur vi hanterar vår oro och hur vi kan må bra.

Det var 4 experter inom psykisk hälsa som satt i expertgruppen Alexanda Charles var moderator.

Fick rapport från Simon Kyaga som sitter i karantän i Paris. Där bruset aldrig tycks upphöra hör man plötsligt fågelkvitter. Natur och djur återtar alltså förlorade territorier som jag även fick bekräftat efter kvällens Agenda.

Det som ger lycka är hålla sig sysselsatt sedan att ha goda relationer. Däremot var försiktig för andras skull och för sin egen skull. Du kan påminna på ett vänligt sätt vitsen med hålla avstånd.

Konspirationsteorier mot hjältinnan Coronakriget

Sist men inte minst var rädda om er alla och ta eget ansvar mot coronakriget.  Jag är stolt och tacksam som nu har en immunitet som ett resultat av viruset. Något som mina före detta väninnor inte har. Och de kommer inte sitta i karantän livet ut.

 

Kram Hannah

Konspirationsteorier mot hjältinnan Coronakriget

Konspirationsteorier mot hjältinnan Coronakriget

2 reaktioner på ”Konspirationsteorier mot hjältinnan Coronakriget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *