corona

Katastrofläge

Hej onsdag

Jag är så tacksam att jag har en älskad väninna sedan 20 år sedan som bor hos mig. Jag har lärt mig att morgondagen finns och då mår jag bättre.

Corona är det enda vi pratar om och lever med.

Jag saknar mina döttrar som fortfarande är sjuka och har karantän hos min ex make och bedriver hemstudier hemifrån. Min kära mor hennes aktier har sjunkit 700000 kr men så länge hon inte säljer har hon inte förlorat pengarna men stressande.

Katastrofläge

Petter Stordalen varslade 4500 människor i Sverige och Scania, ja ni läser tidningar.

Klart man kan bli deprimerad. Ställde in mitt event jag skulle ha den 28 mars med tanke på Corona och omvärlden.

En del av mina vänner har blivit arbetslösa och en väninna som har ett företag som gått väldigt bra inte får kunder men jag coachade henne att låta hennes bolag vara vilande ett tag. Hon har sparade pengar och kommer klara sig.

Vi kommer se fler hemlösa och mer suicid för pengar är nästan allt.

Jag kommer arbeta aktivt hela sommaren utan semester för samhället behöver mig då jag är legitimerad sjuksköterska och legitimerad barnmorska och jag är en Florence Nightingale.

Ta hand om er och jag ringde en kär vän som ligger nerbäddad i feber och sa att han kan ringa mig om jag ska kommer över med mat. Nu måste vi ta hand om varandra när världen är i katastrofläge.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/jag-ar-vansterhant-och-marilyn-oxa/

Katastrofläge

Stor kram Hannah

4 reaktioner på ”Katastrofläge

  1. Alla är vi människor . Ibland blir det kortslutning i hjärnan men viktigast att du insåg och bett om förlåt . Och det säger mycket om dig . Kram krya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *