Personligt

Kasta bagaget är förlegat

Hej Onsdag,

Jag vill dela med er om mina två trauman i livet. Kasta bagaget är förlegat. Man kan inte bli av med sin livshistoria men lära sig att leva med den.

Tror varför det gått bra för mig är att jag har ett varmt hjärta men min väg har varit många gånger brokig, snar och väldigt ensam.

Jag träffade min man på Sophies Bar på Biblioteksgatan den 9 juli 1999. Det är dessutom samma byggnad där mina föräldrar träffades. Mamma med Marika i magen och pappa väntade Ulrika med en annan kvinna  med det är en annan historia.

Han limmade först på min väninna som var upptagen men sen valde jag honom.

Jag sa till min syster:

“Han är min”

Så blev det. Efter knappt ett år frågade han om jag ville bli hans barns mamma.

Jag hade aldrig tänkt tanken men sa ja direkt.

Det blev ett sent missfall, en son.

Jag kunde tyvärr inte närvara vid min systers 32- års födelsedag på grund av mitt missfall. Hon bodde i min lilla lägenhet på Götgatan fem trappor upp.

Några månader senare tog min bästa vän och syster livet av sig. Hon var rädd då poliser tog in sig i bostaden. Hon blev sjuk på grund av svår barndom och av tre våldtäkter därav av två av våra släktingar.

Min räddning blev mina älskade döttrar som kom i tätt följd. Jag säger som min mormor sa:

“Bästa tiden i livet är småbarnsperioden”

Kasta bagaget är förlegat

Finns massor med coacher och psykoterapeuter men de som säger att man skall kasta sitt bagage har fel. Jag är själv utbildad psykoterapeut och kommer alltid säga så. Det finns många händelser vi måste klara av att leva med.

Min skilsmässa blev mycket smutsig och kostade mycket pengar. Jag sa till min ex make att sluta och det gjorde han. Vi har haft delad vårdnad och är vänner idag. Vill hälsa till alla inom rättsväsendet och andra att många inte bär kunskapen om makt och kontroll.

Jag har tillbringat mina senaste dagar i total kärlek då jag fyllt 50 år. Känner en sådan tacksamhet till alla mina vänner och familj. Tack att min resa blev så bra.

Förra veckan träffade jag min mamma och vi besökte vårt älskade NK som alltid. Jag fyndade en bikini från Balmain. Typiskt mig. Den hade kostat 4 559 kr men den fick följa med mig hem för 500 kr.

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/jag-har-bestigit-kebnekaise/

 

Kram Hannah

Kasta bagaget är förlegat

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *