Inredning

Inredning med snyggaste stilen

Hej på er!

I helgen tog jag semester för jag var bjuden till Stockholms skärgård närmare bestämt till ön Yxlan. Covid-19 säkert såklart. Blev välkommen på fantastisk lunch, middag, inredning och dessutom även till bästa hänget. Delar bara ett hus som varit med i Sköna hem. Resten är i mitt hjärta personligt. Ok vidare delar jag ett James Bond hus som är helt nybyggt som ligger ute till försäljning som jag själv skulle vilja köpa. Hade jag haft en partner tror jag köpt det så småningom om på stående fot.

I dag tog jag på mina ice bugs och över mina löparbyxor en täckkjol och sprang till nordiska kompaniet. Väl framme gick jag upp till tredje våningen för att besöka Newport.

Inredning med snyggaste stilen

Sedan augusti har en stor del av deras Flagship Store på NK varit stängd för ombyggnation. Jag upptäckte den själv bara för några veckor sedan och kan berätta att jag är grymt imponerad och vill dela med mig 300 kvadratmeter glädje till er.

Den är fylld av personliga och vackra detaljer som är handplockade från världens alla hörn. Allt från magnifika antika mattor till vackra dekorativa ting till hemmet.

Trots pandemi så ytterligare en eloge till NK som satsar för medvetna kunder som söker exklusiva möbler och inredning. Våren 2015 öppnade en del med Ralph Laurens vintage möbler. Nu fortsätter de resan genom att erbjuda exklusiv inredning som är handplockad från de bästa leverantörerna i världen. Kom in och såg deras vackra nya golv. Tog av mina ice bugs och gick i strumplästen och fullkomligt njöt. Gillar att både njuta och samtidigt hålla min hälsa och kropp i trim.

Jag gillar unika produkter och varumärken såsom doftljus från anrika Cire Trudon som grundades 1643 och som därmed är världens äldsta producent av doftljus. Jag är stolt ägarinna till deras room spray Joséphine som jag har ovan min öppna spis.

Alla som känner mig vet att jag är helt sålt på doftljus och har en hel låda i köket med diverse doftljus som jag tar med mig när jag är bjuden på kaffe, drink eller en trevlig middagsbjudning.

Se nu till att satsa tid på ert hem och er inredning med snyggaste stilen.

Utmaning med mina döttrar

I morse plingade min mobil till från min dotter E:

Kolla på Elitstyrkans hemligheter”

Sagt och gjort kollade jag medan jag drack mitt morgonkaffe direkt de två avsnitten som nu ligger ute på tv4 play. Wow det slutade dessutom med tårar då en av deltagarna mitt i natten lämnade in sin armbindel Lukas.

Min favorit av instruktörerna är Pam som är den första kvinna i Sverige som tog plats i försvarsmaktens särskilda operationsgrupp. Läs hennes resa här. Jag älskar ord som hon som att våga visa sig sårbar, rädslor och många flera.

Slutligen Tack min älskade dotter du berikade min dag och för du tackade ja till vår nästa utmaning.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/handy-woman/

 

Kram Hannah

Inredning med snyggaste stilen Inredning med snyggaste stilen

Inredning med snyggaste stilen Inredning med snyggaste stilen Inredning med snyggaste stilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *