Event

I am in heaven

Hej,

jag är tillbaka i stan efter en helt underbar weekend. Jag besökte charmiga Hornbaek och var med om deras öppning för säsongen. Väldigt delikat men skall erkänna att jag har svårt att förstå danska.

Jag hade ett event och arbete som väntade hemma i Stockholm så blev tvungen lämna Skåne. Jag klev på flight SK 1420 idag som hade avgångstid kl 11.45 från Köpenhamn.

Plötsligt vällde det massa unga män med medaljer om deras halsar. Jag förstod inte först men sen kom stora pokalen och massa TV team. Förstod att det var Tre Kronors ishockeylag som kammade hem guldet i går natt.

Stort grattis till guldgossarna och till oss Sverige.

I am in heaven

Sån stämning och jag hamnade mitt i segeryran och vi eskorterades med två JAS 39 Gripen från Växjö som följde oss på 37 000 fots höjd fram till Arlanda. Väl framme väntade räddningstjänsten med en vattenbesprutning av planet.

När jag kom hem hann jag bara komma in och svida om och tog cykeln ner till till Strandvägen kajplats 15. Jag hoppade på båten “Evert Taube” som tog mig till “Skogshem&Wijk” och deras 60 års jubileum. Vi möttes av snittar och god dryck utomhus på olika stationer och musik av Patrik Isaksson.

Leila Söderholm höll en fantastisk föreläsning om positiv energi. Det var första gången jag lyssnande  på henne, grymt bra.

Sen blev det sittande 3 rätters middag med uppträdande av en ny bekantskap för mig, en trio damer som jag inte vet namnet på men de gav väldigt mycket positiv energi och lyckades få oss alla gå upp och skaka loss.

Sedan kom Magnus Carlsson upp på scenen och det blev ett fint avslut på kvällen.

Stort tack för jag fick komma och skulle jag ordna event eller konferens kommer jag garanterat till Skogshem & Wijk

Nu kommer jag sova så gott och min klocka kommer ringa tidigt för då skall jag springa och käka frulle med min löparvän.

Kram Hannah

I am in heaven

I am in heaven I am in heaven I am in heaven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *