Personligt

Honom ska jag ha

Hej Onsdag

Hoppas ni mår ok och visst lättar det nu när vi går mot ljusare tider.

Nu vill jag dela en resa.

Den 26 November var jag på ett glögg event på Lidingö hos Hans Wernstedt. I virran av löv i vardagsrummet träffade jag en man som är erkänd svensk musiker och orkesterledare. Vi talades vid och sedan bjöd han mig på party som skulle äga rum några veckor senare.

Den 7 december åt jag lunch med en kär väninna på Klang Market i mitt älskade Fältan. Sedan gick jag till Kungliga Automobil klubbens glögg med en tidigare vän som varit generalsekreterare där.

Därefter åkte jag och flera av mina vänner i taxi som förde oss till Restaurang Jernet på Lidingö där jag var inbjuden på en jazzkonsert av just herren jag träffat på glöggeventet hos Hans.

Mitt sällskap för kvällen drog hem direkt efter middagen men jag ville stanna kvar. Precis när jag bestämt mig för att åka hem såg jag en man som tilltalade mig. Jag sa:

“Har du bråttom hem”?

Han sade “nej vi kan prata en stund”.

Efter några meningar frågade jag honom om han hade flickvän. Han sa ja.

Jag frågade då om han var kär i henne vilket han sa att han var.

Då sa jag:

“Ok då kan vi bli vänner på Facebook”

Honom ska jag ha

Några veckor senare efter en damlunch gick jag och shoppade med min dotter Livia såklart på rea. Köpte tre kjolar av Valerie för typ 90% rea. Trippade sedan hem.

Något gnagde.. hade ju sagt att jag skulle ta mig ut till Lidingö på party. Ringde en vän. Han kom över till mig och jag beställde en Bolt till oss.

Vi åkte till Bosön där både jag och mina döttrar tränat.

När jag kom till partyt, det första jag såg var mannen från Jernet som sa att han hade flickvän. Jag pekade på honom och sa:

– “Dig känner jag igen”.

Den kvällen dansade vi och pussade varandra.

Resten är historia.

Stor kram Hannah

Sist men inte minst bloggtips

https://hannahgerner.se/jag-ser-bakom-hollywoodfasaderna/

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Honom ska jag ha

  1. Hej Hannah, Du försökte ragga upp en man. Han berättade att han har en flickvän och han är kär i henne. Några veckor senare dansar ni och kyssas. Chansen för ett sådant förhållande ska hålla är minimal eftersom tillit är grundläggande för alla relationer. Kan man lita på någon som gör såhär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *