Event

Hannah hjärtar Liberty Champagne

Hej,

Hoppas ni mår bra, Jag mår helt ok. Jag arbetar just nu supermycket och igår blev det lite för mycket så jag kände för att gå hem. Men jag är en kämpe och idag blev jag bjuden på lunch och alla är så otroligt gulliga mot mig.

Min helg blev bra. Jag var inbjuden på ett champagne event där jag hade äran att provsmaka Liberty Champagne. Jag kom direkt från mitt arbete alldeles varm och kände mig ofräsch. Sedan fick jag ett glas av denna sobra dryck, en Grand Cru med 100% Pinot Noir och mådde genast bättre. Jag gillar verkligen denna champagne för den är extra torr.

Hannah hjärtar Liberty Champagne

Men det bästa är att varje flaska är unik och numrerad av streetartkonstnären Diana Wahlborg och jag gillar hennes konst. Vill du beställa en flaska så finns den på Systembolaget https://www.systembolaget.se/produkt/vin/liberty-5162701/

Efter det träffade jag vänner och åt middag på Smörrebröd och drack såklart min egna Östermalm Champagne som jag är stolt ambassadör för. Den finns också på Systembolaget.

Hem relativt tidigt då jag vart inbjuden på bröllop dagen efter. Så glad och tacksam för jag har aldrig träffat varken brud eller brudgum. Spännande och intressant är livet. Lunchen åt vi på vackra Näsby Slott. Stort tack för inbjudan.

 

Nu känner jag mig ännu mera motiverad för att skriva min bok. Något som legat i glömska många år men som många vill läsa. Jag hoppas min energi riktats dit istället för att spilla min energi åt annat.

Jag hade en fantastisk dag då jag sagt åt chef och företaget som fixar mina uppdrag som sjuksköterska och barnmorska att jag är inte nöjd. Alla var så snälla och det bästa med dagen var att jag verkligen känner mig både älskad och sedd. Jag älskar er och vi kämpar tillsammans!

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/prinsessan-estelles-kulturstiftelse/

 

En extra stor kram och ha en härlig midsommar / Hannah

Hannah hjärtar Liberty Champagne Hannah hjärtar Liberty Champagne Hannah hjärtar Liberty Champagne IMG_1485 IMG_1486 Hannah hjärtar Liberty Champagne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *