Kvinnohälsa

Hannah brinner för kvinnohälsa

Hej Måndag,

Hoppas ni alla mår bra. Jag mår så bra för har fått god energi i min kropp och dessutom lever på det. Det händer massa spännande saker och vidare jag bara älskar det.

Strax efter min skilsmässa ville jag visa mina döttrar den riktiga världen som kvinna. Det är inte alla kvinnor som kan vara ensamstående och bo i en egen lägenhet på Östermalm i lilla Stockholm.  Sagt och gjort jag tog dem till Indien. Jag ville visa hur de flesta kvinnor lever i världen och samtidigt är det så viktigt för alla att kunna förstå vår kvinnohistoria.

Män äger dubbelt så mycket som kvinnor såsom aktier, fastigheter, mark, skog med mera.

I Indien blev det en chock och jag la märke till att kvinnor bodde vid motorvägen och tänkte att de kanske inte blev lika utsatta där.

Vi besökte en skola och gav dem pengar vilket såklart inte betyder något men det kändes bra för att de var så varma och hjärtliga.

Mötet med Indien blev en chock fast i en positiv bemärkelse. Alla ville bli fotograferade med oss och jag frågade varför och fick till svar att Barbie är en stor förebild i Indien.

Hannah brinner för kvinnohälsa

Indien är idag en av världens största ekonomier idag och är Asiens tredje största ekonomi efter Kina och Japan.

Varför jag skriver om Indien just nu var att jag råkade springa på en man just från Indien förra veckan här i Stockholm vill inte dela mer om det.

Däremot vill jag dela att jag nu påbörjar min nya tjänst på Gaudii Clinic. Jag kommer imorgon sitta på kontoret på Kommendörsgatan 12. Tveka aldrig att ta kontakt om du lider av urinläckage det behöver du inte längre. Vi har tystnadsplikt och kom förbi eller boka en tid för en kostnadsfri konsultation.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/nytt-revolutionerande-inom-kvinnohalsa/

 

Kram Hannah

Hannah brinner för kvinnohälsaHannah brinner för kvinnohälsaHannah brinner för kvinnohälsaHannah brinner för kvinnohälsaHannah brinner för kvinnohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *