Sverige

Göteborg Malmö i Coronabussen

Hej lördag,

Har en intensiv arbetshelg och det ringer många gravida och småbarnsföräldrar på min telefon. Nästa vecka kommer jag fortsätta mitt arbete med immunitetstesterna covid-19.  Det finns platser kvar på måndag om du önskar ta provet i Stockholm.

Göteborg

Jag åker iväg på en ny rundresa i Sverige. Och åker på torsdag till Göteborg och testerna kommer utföras i vår nyköpta buss utanför Quality Hotell 11, Eriksberg. Så boka in er på vår hemsida om ni boende där vill testas.

Malmö

På lördag och söndag finns jag i Malmö på Hyllie Allé vid Quality Hotel View.

 

Assistansakuten tar nu nästa steg.

Vi köper en rullstolsbuss som kan komma till din arbetsplats och samtidigt utföra antikroppstester.

https://boka.se/assistansakuten.

Göteborg Malmö i Coronabussen

Göteborg Malmö i Coronabussen

Tester jag utför är 97,2 träffsäkert om jag hittar antikroppar.

Testet går ut på att man genom ett enkelt blodprov (stick i fingret) samlar upp 2-3 bloddroppar med hjälp av en pipett.  Jag analyserar bloddropparna  samma dag.

Vi testar samtidigt för två olika typer av antikroppar.

Immunoglobin M är kroppens första antikropp som uppkommer som ett direkt svar på en initial exponering av en infektion. Vilket utvecklar ett immunförsvar i kroppen för att bekämpa viruset.

Under virusinfektioner är det allmänt känt att IgM tillhandahåller det första försvaret. Detta är tillika likställt med en pågående infektion. Där dessutom rekommendationen är att stanna hemma för att inte smitta andra. Tills fullgott långvarigt försvar byggts upp.


Immunoglobin G (IgG) är ett fullgott antikroppsskydd som genererar ett långvarigt försvar. Detta är vad vi kallar för att vara immun.

Därför är ett test av både IgM och IgG en effektiv metod för att snabbt identifiera en nuvarande eller en nyligen infektion av coronavirus.

– Detektion av IgM-antikroppar indikerar en ny exponering av COVID-19.
– Detektion av IgG-antikroppar indikerar ett senare infektionsstadium av COVID-19.

Sist men inte minst ha en fortsatt trevlig helg kram Hannah

3 reaktioner på ”Göteborg Malmö i Coronabussen

  1. Hej Hannah!
    Har försökt boka test i Malmö im, men betalningsfunktionen funkar inte. Har kontaktat ”boka”, men inget svar. Hur kan jag boka?
    Mvh
    Caisa Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *