Sverige

Fynda elegant på Auctionet

Hej Tisdag,

Hoppas ni mår bra det gör jag för jag besöker Sörmland med jämna mellanrum och det berikar mitt liv just nu.

Det finns en man som räddade min sommar 2021 och det var att jag la till honom på min Facebook och han skrev direkt och frågade om jag ville komma ut till Sörmland. Han bor vidare nära mig här i Stockholm.

Jag är ganska svårtflörtad och visste inte så mycket om mannen. Träffade honom då han var generalsekreterare för Kungliga Automobil Klubben. Då vi har många gemensamma bekanta och vänner så kände jag mig trygg och tackade ja.

Fick simma i hans pool 30 grader och löpträna på hans ägor och äta viltkött. Dessutom plockat massa av kantareller och har ett projekt att inreda hans vinkällare som han har men inte använt.

Glad att lämna min trygga vrå på Östermalm och komma ut på landet. Jag har sett kronhjortar, dovhjortar, ett rådjur. Utbrast:

“Är detta Kolmården?”

Fynda elegant på Auctionet

Nu till nätauktioner något jag ägnar mig åt ibland. I går ropade jag in en Christian Dior skål med monumentala vyer i silvermetall. Från andra hälften av 1900-talet för 355 kr plus frakt från Barcelona.

Ladda ner appen Auctionet så kan du göra grymma fynd!

Nu till något jag skäms för och fick bassning för av min mor. Prada har haft en pop up vid Norrmalmstorg och jag var glad för hade kvällen innan varit på ett riktigt bra event med efterfest.

Vi träffade Linda Pira som min mamma har koll på. Jag köpte en basketboll ganska pricey men det är konst och fina minnen för mig.

Ett annat knasigt inköp är en hovkrats från Hermès. När jag flög hem från Paris hade jag den i handbagaget men lyckades få hem den. Den ligger oandvänd men ett fint minne. Jag kan alltid sälja den på auktion men just nu behöver jag det inte.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/blomsterkvinna-pa-oppeby-sateri/

Kram Hannah

Fynda elegant på Auctionet

Fynda elegant på Auctionet Fynda elegant på Auctionet

Hannah Besöker Kungliga Sörmland

Hannah Besöker Kungliga Sörmland

2 reaktioner på ”Fynda elegant på Auctionet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *