corona

Från Folktomt Stockholm 06.14

Hej sköna söndag,

Från Folktomt Stockholm 06.14

Jag har kommit hem till mitt älskade Stockholm men min resa till Dalarna har varit makalös kärleksfull. Tog tåget från Stockholms central skrämmande folktomt klockan 06.14. Jag behövde inte sätta mig på min plats utan personalen sa jag kunde sätta mig var jag ville. En karantän. Jag skulle ju försöka sova men längan efter min ständiga resa gjorde mig sömnlös.

Tog många immunitetstester i Falun till människors tacksamhet. De vill få en bekräftelse på sina symtom.Tacksam till min assistent Tuula som serverade mig både kaffe och lunch, tack söta.

Efter det kom en chaufför som tog mig till Tällberg där jag tillbringade resten av helgen med entreprenören Veronica Hedenmark med hennes team och äntligen lite vila men lite provtagningar varje dag.

Det som slog mig var att jag omfamnades av så mycket kärlek och respekt i min nya faktiskt familj. De tog emot mig med öppna armar. Jag har haft en superhelg både med arbete och härliga middagar, löptur och spa besök och känner i mitt hjärta att jag kommer återvända till Dalarna snart igen.

Det som slog mig på hemresan var att det icke var karantän så jag satt snällt kvar och väntade till sist att gå av tåget vid slutdestinationen Stockholm Central. På bussen 1:an mot Värtavägen var helt fullsatt och inga 2 meters regel gällde. Tur jag är immun och troligen inte smittar någon av mina kära medmänniskor. Sådan skillnad Från Folktomt Stockholm 06.14 .

Här kommer lite bilder från Tällberg och först ut är huset där jag bodde :

Kram Hannah

Från Folktomt Stockholm 06.14

 

Från Folktomt Stockholm 06.14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *