Beauty

Footworld by Janet

Hej lördag

Jag vill dela med mig när jag besökte Janet Hansen som arbetar som medicinsk fotvårdsterapeut på Östermalm.

Syftet med en medicinsk fotvård är att behandla förebygga och samtidigt lindra sjukdomar i fot och underben. Det är extra viktigt för dig med diabetes att ta extra hand om dina fötter. Nedsatt nervfunktion kan leda till försämrad känsel så att man inte känner smärta och som kan öka risken för skador. Nedsatt blodcirkulation i fötterna gör så det kan uppkomma sår. För att undvika detta bör man vara aktsam om sina
fötter och sköta dem väl.

Fotvårtor

Fotvårtor kommer av ett virus. Den kan smitta vid direkt hudkontakt men även via golv i bastu, omklädningsrum och simhallar. Det tar cirka sex månader från det att du har fått smittan tills dess att vårtan uppträder.

Janet upptäckte att jag hade en fotvårta som hon skar ned så mycket som möjligt. Efter det så fick jag ett vårtmedel. Medlet aktiverar ditt immunförsvar. Du kan gå till Janet och få hjälp med detta.

Jag som alltid är så noga med att använda badtofflor när jag besöker spa och simhall.

Liktornar

Du kan få en förhårdnad om du använder skor som trycker mot foten. Då blir huden hård och tjock. Du kan sedan få en liktorn om förhårdnaden belastas eller nöts under lång tid.

Nagelsvamp

Nagelsvamp är mycket vanligt och ger gulnade naglar som symptom.

Nageltrång

Vid nageltrång och nagelbandsinfektion kan huden vid nagelkanten bli öm, svullen och röd. Det kan också komma vätska och var och du kan få en dunkande smärta.

Det är vanligast att få nageltrång med infektion i stortån.

Footworld by Janet

Jag rekommenderar Janet varmt. Jag upplevde henne som kunskapsrik och hon är mycket duktig och noggrann på det hon gör. Dessutom mycket behaglig, varm och trevlig som person. Hon är ett proffs uti fingerspetsarna och gott rykte som fot terapeut här på Östermalm.

Stort tack Janet jag är mer än nöjd och kommer snart tillbaka för vill ta väl hand om mina fötter. Jag har aldrig tidigare fått en sån lång och skön fot och underbensmassage. Efter besöket gick jag ner till Christian Dior på NK och blev sminkad och dessutom unnade mig ett doftljus.

Önskar du boka tid till Footworld by Janet så klicka här

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/stora-manliga-skonhetsguiden/

 

Kram Hannah

Footworld by Janet Footworld by Janet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *