Personligt

Besökte Landmark i London

Hej,

 

Besökte Landmark i London

I augusti i fjol på min födelsedag besökte jag London för att delta i kurs som jag egentligen inte kände behov i att delta i men gjorde det för jag är en nyfiken själ. Betalade 7000 kr och satte mig i en sal full med människor. Främst från England med några från Frankrike och andra länder. Jag hade svårt att förstå kursledaren då han bröt kraftigt då han kom från Australien.. Jag var en av de första som intog scenen. Människor kom sedan fram till mig och tyckte jag både var grym och modig vill inte här dela vad jag berättade om.

Bitterhet

Är en känsla som kommer från att man känner sig orättvist behandlad. Att någon, något man lägger ner mycket arbete, energi, tid och kanske kärlek på. Eller har investerat sin själ sviker en. Det kan sedan ges i uttryck som hat, ilska och pessimism.

Kursen handlade om att jag trots att jag tycker människor gjort fel ringde upp dem och sa förlåt. Det innebär att jag släpper min bitterhet och lite av mitt bagage. Har lärt mig sedan gammalt att jag aldrig kan förändra en annan person utan enbart mig själv.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/fyra-begravningar-noll-brollop/

 

Ha en fortsatt härlig helg

 

 

Kram Hannah

Besökte Landmark i London

Besökte Landmark i London

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *