Debatt

Älskar kontraster i livet

Hej Lördag,

Hoppas ni mår bra. Jag har idag hejat fram många maratonlöpare som sprang förbi min port vid 15 kilometer, det var kul!

Har inte skrivit på ett tag nu ty dagarna fullkomligen springer iväg för mig. Måste berätta att för en vecka sedan närvarade jag på SM i plöjning. I år hölls tävlingarna på Oppeby Säteri tillsammans med Öknaskolan som är ett gymnasium med riktig växtkraft.

Ja inget jag hade inte mycket kunskap om plöjning innan men nu lite bättre koll. Blev inbjuden till middag med alla deltagarna och åt underbar mat från Nynäs slott i festlokalen som man kan hyra på Oppeby Säteri.

Jag är medlem i Moderaterna och får ofta inbjudningar till spännande föredrag såsom i tisdags på Hotel Diplomat. Sverige har som ni alla vet extrema problem med kriminalitet. Utsattheten för misshandel, sexualbrott och rån har fördubblats de senaste. åren.

Brutala gäng och kriminella klaner har vuxit fram. Jag har länge vetat om maffiametoder som sker i Sverige även inom rättsväsendet.

Älskar kontraster i livet

Jag berättade för politikerna och andra jag träffade såsom flertalet tunga namn på Twitter med flera att jag tycker Sverige har svikit flickor och kvinnor genom att ta in så många män till Sverige. Ett land med dominans på män är ett farligt land för oss då.

Samtalskvällens moderat var PJ Anders Linder som är chefredaktör för tidningen Axess. Debattören Paulina Neuding och regionrådet Kristoffer Tamsons berättade om sin erfarenhet. Fick även stifta bekantskap med kriminologen, författaren och tidigare polisen Fredrik Kärrholm som nu kandiderar till riksdagen 2022.

Jag är mån om att skapa ett egen stimulerande spännande liv. Jag startade ett aktiebolag för ett år sedan som heter Eas Pariunt som är barnmorska på latin. Tagit in mina döttrar som styrelsesuppleanter.

Nu firar jag ett år med Eas Pariunt med att ha skickat in årsredovisningen för mitt bolag till bolagsverket igår.

 

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/fynda-elegant-pa-auctionet/

Kram Hannah

Älskar kontraster i livet Älskar kontraster i livet Älskar kontraster i livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *